Sätt upp en pjäs 16 +

Vill du testa att vara med i ett pjäsarbete från början till slut under ledning av en regissör?


Kursinformation

Under den här kursen får du möjlighet att fokusera på hur ett pjäsarbete går till. Hur jobbar man med manus? Hur jobbar man som en ensemble och hur använder man improvisation för att få fram en föreställning är några av de saker vi kommer fokusera på under den här kursen.

Vi kommer träffas vid 12 tillfällen men kursen kräver viss manusträning utanför kurstillfällena. I slutet av terminen spelar vi upp pjäsen för publik.

 

Kursen passar dig som har viss erfarenhet av teater eller liknade scenvana men även nybörjare välkomnas för en unik gruppsammansättning. Den passar också dig som är aktiv inom andra scenkonster och som vill utöka din portfolio med skådespel. För att pjäsen ska passa dig som deltagare så väl som möjligt så ber vi dig skicka med önskemål om vilken sorts pjäs du är intresserad av att sätta upp tillsammans med din anmälan.

 

Dag/tid: Torsdagar 19.15-20.45 (90 min)

Antal gånger: 12

Plats: Karl Johansgatan 146, hus A1, Vagnhallarna Majorna.

Ålder: Från 16 år och uppåt

Lärare: Sara Ahlberg

Pris: 2090 kr

Start: vecka 35 (första veckan i september)

 

>> Anmäl dig här

 

Lärare

Sara Ahlberg har medverkat i flera produktioner på Teater Sesam bl.a Natti natti lilla Katti 2003-2004, Mira och farfar Åke 2004-2005, Sagan om Rama 2004-2006, Gonatt Bobbo 2007, Mikado 2009, och Bolero 2015. Hon är en aktivt verksam skådespelare och har varit en flitigt anlitad teaterlärare, regissör och kolloledare de senaste 15 åren. Hon är även utbildad internationell kulturprojektledare. 

 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyspalten till vänster.