Teatergrupp för unga 14-17 år


Beskrivning

Välkommen till en teatergrupp för dig som är 14-17 år. Vi ger dig verktygen för att följa din fantasi, förstärka din närvaro och bygga starka samarbeten med andra. Alla stöttar varann och vi skapar en trygg grupp där alla kan växa tillsammans. Genom att bejaka varandras idéer utvecklar vi kreativitet och lyhördhet. 

 

Vi jobbar med att utforska teaterns rika landskap i form av improvisationsövningar och gestaltning. Hur kommer en föreställning till? Hur skapas en historia? Du får träning i att tala inför människor, skapa karaktärer, arbeta fysiskt med kropps-och rumsuppfattning samt jobba med mask. Allt under vägledning av vår pedagogiska och inspirerande teaterlärare.

 

Det här är en fortsättningsgrupp där många deltagare har gått hos oss förut. Men det är inget krav att du har gått på teater tidigare. Det viktiga är att du vågar vara med och prova och att du tycker det är kul att uttrycka dig kreativt. Vi ser fram emot att utforska teater tillsammans!

 

 

Antal gånger: 12 träffar per termin

Plats: Sockerbruket 27, vån 2

Terminsavgift: 2900 kr

Start: HT 2024 

Dag/tid: Torsdag 18:30-20:00

Anmälan: Platserna är begränsade, boka nu för att säkra din plats!

 

>> Anmäl dig här

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyspalten till vänster.

Lärare

Peter Jägbring

Peter är frilansande skådespelare, regissör och teaterlärare. Peter är utbildad på Ecole Jacques Lecoq i Paris och fördjupningskurser i bl.a. mask och clown. Han har som teaterlärare arbetat på bl.a. Folkuniversitet, Studiefrämjandet, Kultursommarjobb och Skapande skola m.m. Allt sedan 2003 har Peter frilansat som skådespelare, regissör och musiker, samt drivit de egna teatergrupperna Allikateatern och Teater Enkor. 

 

 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com