Teatergrupp för barn 10-12 år


Beskrivning

Den här gruppen vänder sig till barn som vill testa på teater. Du kan vara både nybörjare eller ha testat på teater innan. Vi kommer arbeta mycket med improvisationsövningar, dramalekar, rörelse och samarbete. Tillsammans kommer vi att leka, testa på teater och se var fantasin för oss. 

 

Plats: Kulturstationen, Sockerbruket 27, vån 2

Antal gånger: 12-14 träffar per termin

Terminsavgift: 2100 kr för 12 ggr

Start: HT 2024

Dag/tid: Välj mellan måndag 16:00 - 17:00, måndag 18:00 - 19:00 eller torsdag 17.20 - 18.20.

Anmälan: Skriv i anmälan vilken dag/tid ni föredrar. Vänta inte med att boka, grupperna blir snabbt fulla.

 

>> Anmäl dig här

 

Lärare

Jonna Ekdahl (måndagar)

Jonna Är skådespelerska och teaterlärare och har utbildat sig i New York på The Lee Strasberg theatre institute, vid Ecole Philippe Gaulier i London  samt har pedagogisk utbildning på Lärarhögskolan i Göteborg. Hon har arbetat 12 år som lärare på Kulturskola och gymnasium och frilansat som skådespelare inom film, tv och teater. Utöver detta har hon en egen teatergrupp vid namn  REPA. Jonna Ekdahl är medförfattare till dramaboken "drama för alla" Argument förlag.

 

Peter Jägbring (torsdagar)

Peter är frilansande skådespelare, regissör och teaterlärare. Peter är utbildad på Ecole Jacques Lecoq i Paris och fördjupningskurser i bl.a. mask och clown. Han har som teaterlärare arbetat på bl.a. Folkuniversitet, Studiefrämjandet, Kultursommarjobb och Skapande skola m.m. Allt sedan 2003 har Peter frilansat som skådespelare, regissör och musiker, samt drivit de egna teatergrupperna Allikateatern och Teater Enkor. 

 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyspalten till vänster.