Teaterlek för barn 8-10 år

Beskrivning

Gruppen vänder sig till barn som vill prova på teater. Mycket improvisationsövningar och grundläggande teaterträning, rörelse och berättande. Vi letar skaparglädje och vägar in i fantasins magiska värld. I den här teaterkursen för barn fokuserar vi på att lära känna teater och varandra.

 

Antal gånger: 12-14 träffar per termin

Terminsavgift: 2100 kr för 12 gånger

Nästa start: HT 2024, VT 2025

Anmälan: Skriv i anmälan vilken dag/tid ni föredrar. Vänta inte med att boka, grupperna blir snabbt fulla.

Anmälningsvillkor: Läs här

 

Grupper:

Mölndal: Måndag kl 16.15-17.15 med Josefine.

 

Majorna: Måndag kl 17:00 - 18:00 med Jonna.

 

Majorna: Torsdag kl 16.10 - 17.10 med Peter.

 

>> Anmäl dig här

 

Lärare

Josefine Ludwig är en engagerad teaterlärare med examen från Dramapedagogutbildningen på Västerbergs Folkhögskola. Josefine har bred erfarenhet inom teater och brinner särskilt för improvisation, som hon har fördjupat sig i på 2långs teaterskola. Hon har tidigare undervisat teatergrupper på kulturskolan. Josefine är en energisk ledare som skapar en trygg och inspirerande miljö för sina elever.

 

Peter Jägbring är frilansande skådespelare, regissör och teaterlärare. Peter är utbildad på Ecole Jacques Lecoq i Paris och fördjupningskurser i bl.a. mask och clown. Han har som teaterlärare arbetat på bl.a. Folkuniversitet, Studiefrämjandet, Kultursommarjobb och Skapande skola m.m. Allt sedan 2003 har Peter frilansat som skådespelare, regissör och musiker, samt drivit de egna teatergrupperna Allikateatern och Teater Enkor. 

 

Jonna Ekdahl är skådespelerska och teaterlärare och har utbildat sig i New York på The Lee Strasberg theatre institute, vid Ecole Philippe Gaulier i London  samt har pedagogisk utbildning på Lärarhögskolan i Göteborg. Hon har arbetat 12 år som lärare på Kulturskola och gymnasium och frilansat som skådespelare inom film, tv och teater. Utöver detta har hon en egen teatergrupp vid namn  REPA. Jonna Ekdahl är medförfattare till dramaboken "drama för alla" Argument förlag.

 

Har du fler frågor?

Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss på villavulkan@gmail.com