Violin - Individuell

Individuell kurs

Start: Löpande antagning under året

Vårterminen startar v.3

Höstterminen startar v.34

 

Våra instrumentallärare är alla frilansande musiker inom olika genrer.

Några av dem komponerar även.

 

VIOLIN Anmäl dig här

 

 

Lärare:

 

Helena Bäckman

Helena är utbildad fiol - och sångpedagog vid Musikhgöskolan Ingesund i Arvika. Nu studerar hon viola på musikerprogrammet vid Högskolan för scen och musik i Göteborg samt jobbar deltid som kantor. Helena har genom året deltagit i många musikproduktioner av olika slag och hon har även ett stort intresse för att skriva egen musik. Länge har det funnits en dröm om att få undervisa och hjälpa andra människor att nå sina mål. 

 

Erik Gunnars Risberg

Erik är en fiolspelande musiker som ursprungligen är från den lilla orten Hedemora i södra Dalarna men bor numera i Göteborg och har studerat på Högskolan för Scen och Musik. Idag frilansar han som musiker och kombinerar det med musiklärarjobb.
Han spelade flera instrument som yngre men efter många år av intensivt suzuki-utövande med Alex Petrovic blev fiolen huvudsaken.
Har gått på Siljan-kurser under flera år när han var yngre och detta gav en bra grund i fiolspelandet väldigt tidigt och han fick även chansen att musicera mycket med andra under denna period.
Ola Bäckström och Tommy Gjers har varit två enastående lärare och inspiratörer för Erik och lärt honom mycket mer när det gäller svensk folkmusik.
Erik spelar just nu i konstellationerna The Woods, , Bengt Johansson Band, Barnyard Fury, Jaybird, Hole Hearted, och Downhill Bluegrass Band.

 

Plats: Kulturstationen, Karl Johansgatan 146 eller Musikstationen, Mölndalsvägen 95

Dag/Tid: måndagar, onsdagar

 

Priser:  Som elev får du en faktura i månaden, för fyra lektioner. "Terminen" avslutas inte utan rullar på tills att du säger upp den. Det gör du via mail senast den 15:e i månaden innan du vill sluta.

 

Kurs A. 30 minuter à  4 lektioner - 1095 kr

Kurs B. 45 minuter à 4 lektioner - 1640 kr

Duolektioner  Det finns möjlighet att gå två elever tillsammans. 

Pris för duo-lektioner : 4 lektioner à 45 min Pris: 1290 kr per person