Sång - individuell undervisning

 

Kursinformation

Privatlektioner i sång innehåller utlärning av andningsteknik, tonbildning och mixteknik anpassad för moderna sångstilar (pop, rock, jazz, soul och musikal) samt för opera. Vi jobbar med en bred repertoar och olika låtar samt röstövningar. Har du speciella önskemål, som t.ex. att jobba med eget material, samtala gärna med din lärare! Kursen ges för vuxna och barn från ca 10 år. Vi har löpande antagning under året >> Anmäl er här

 

Priser

Som elev får du en faktura i månaden för fyra undervisningstillfällen per månad. Kursen är fortlöpande och avslutas inte förrän du skickar in en avanmälan via mail. Om du vill avsluta dina individuella lektioner behöver du meddela Kulturstationens kontor via intresse@kulturstationen.com - senast den 15:e varje månad inför den månad som blir din sista med lektioner. Exempel: du säger upp ditt avtal 14/4 och avslutar din kurs sista datumet i maj. 

 

Prisexempel för en månad: 4 lektioner à 45 minuter = 2600 kr

 

Målgrupp

Barn från ca tio år, ungdomar och vuxna. Fortsättare och nybörjare är lika välkomna. Inga förkunskaper krävs.

 

Plats

Majorna, Göteborg. Närmsta hållplats är Vagnhallen Majorna.

Obs: Vi har tre olika adresser – Följ alltid den adress som står i din kallelse för att hitta rätt!

 

Dagar

Fredag, söndag

 

 

Lärare


Rebecka
 Lindstedt
 har lång utbildning i musik och sång; en kandidatexamen inom jazz/improvisation vid Högskolan för scen och musik i Göteborg samt fyra års studier på olika folkhögskolor. Hon arbetar som frilansande sångerska i mindre och större ensembler inom olika genrer som jazz/funk/pop. Rebecka komponerar även musik och har bland annat arrangerat musik för storband. Utformar sånglektioner utifrån elevens önskemål och arbetar med röstteknik utifrån ett holistiskt perspektiv. Rebecka undervisar i jazz, pop, soul, musikal och visa med mera. 

 

 

Åsa Nordgren är sopran med utbildning som operasångerska och musiklärare från Teaterhögskolans Operalinje och Musikhögskolan i Göteborg. Hon frilansar inom opera, musikal och teater i Norden. Åsa jobbar även på GöteborgsOperan.

Åsa undervisar i opera, musikal, visa, pop och jazz med mera.

 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyspalten till vänster.