Trummor/Percussion - individuell undervisning


Kursinformation

Kursen riktar sig till både nybörjare och till de som redan spelat en del. Kursen formas efter den nivå du befinner dig på och du får blandt annat lära dig att spela olika grooves, olika taktarter, enkel notläsning, periodkänsla, fills & breaks, puls/stabilitet samt slagteknik, hand- och fot teknik. Vi har löpande antagning under året >> Anmäl er här

 

Plats

Kulturstationen, Karl Johansgatan 146, Hus A3


Dag/Tid

Tisdagar, Onsdagar, Torsdagar, Lektionstid enl. ö.k.


Priser

Som elev får du en faktura i månaden för fyra undervisningstillfällen per månad. Kursen är fortlöpande och avslutas inte förrän du skickar in en avanmälan via mail. 


Kurs A. 4 lektioner à 30 minuter - 1210 kr

Kurs B. 4 lektioner à 45 minuter - 1810 kr

Duolektioner Pris: 1290 kr per person för 4 lektioner à 45 min


Specificera kursalternativ A eller B i anmälan.

 

LÄRARE   

Tony Tuddenham arbetar som frilansmusiker sedan många år tillbaka. Han har även lång erfarenhet av att undervisa barn- och ungdomar i trummor. Genrer: Pop/Folk (Tony talar svenska och engelska.)


Jorge Garcia är utbildad vid Göteborgs Högskola för Scen och Musik på världsmusiklinjen. Han är frilansmusiker med bred profil och brinner för att dela sin passion med andra. Han spelar trumset men har också mycket erfarenhet i handtrummor, till exempel congas, timbal, bongos, cajon och djembe. Han undervisar i flera genrer, exempelvis latin, funk, reggae, pop och rock.


 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyspalten till vänster.