Gitarr - individuell undervisning

 

Kursinformation

Kursen är för både nybörjare och den som redan kan spela en del, samt fungerar lika bra både för akustisk gitarr och elgitarr. Du får bland annat lära dig att spela låtar genom ackompanjemang och melodispel samt notläsning, improvisation, harmonilära och en hel del annat! Kursen formas efter den nivå du befinner dig på. Vi har löpande antagning under året >> Anmäl er här

 

Plats

Kulturstationen, Karl Johansgatan 146 i Majorna - Henrik von Harten, Jacob Back

(måndagar, torsdagar)

 

Musikberget, Flöjelbergsgatan 14 i Mölndal - Johan Ekeberg

(onsdagar)

 

Dag/Tid

Lektionstid enl. ö.k.

 

Priser

Som elev får du en faktura i månaden för fyra undervisningstillfällen per månad. Kursen är fortlöpande och avslutas inte förrän du skickar in en avanmälan via mail. 

 

Kurs A. 4 lektioner à 30 minuter - 1210 kr

Kurs B. 4 lektioner à 45 minuter - 1810 kr

Duolektioner Pris: 1290 kr per person för 4 lektioner à 45 min

 

Specificera kursalternativ A eller B i anmälan och ange gärna vilken genre som intresserar dig. Skriv även vilka förkunskaper du har inom kursen. 

 

 

Lärare

 

Henrik Von Harten (även elbas)

Musiker och musiklärare med många års erfarenhet av undervisning i grundskola, gymnasium, kommunal musikskola, studieförbund och folkhögskola. (Han har utbildats på Rockmusiklinjen i Malung samt olika folkhögskolor. Henrik arbetar i olika genrer - från blues och country till rock och metal. 

 

Johan Ekeberg (även elbas)

Sedan 2015 har Johan undervisat både privatelever och på kultursskola. Han tog musikerexamen vid Högskolan för scen och musik år 2020 i Göteborg och är aktiv frilansgitarrist i olika grupper. Johan spelar och undervisar främst inom jazz, pop, rock och folkmusik. 

 

Jacob Back (även elbas)

Jacob studerar till musiklärare på Högskolan för scen och musik i Göteborg och har tidigare läst vid musiklinjen på Billströmska folkhögskola. Hans inriktning inom undervisning är jazz men spelar även en hel del pop, rock, R&B, mfl. 

 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyspalten till vänster.