Gitarr – individuell undervisning

 

Gitarrlektioner för alla 

Vi ger gitarrlektioner till barn och vuxna på alla nivåer, inom akustisk gitarr eller elgitarr. Du får bland annat lära dig att spela låtar genom ackompanjemang och melodispel samt notläsning, improvisation, harmonilära och en hel del annat! 

 

Undervisningen formas efter dig och vad du brinner för. Rock, jazz, folkmusik, musikteori eller kanske något helt annat. Många av våra elever är nybörjare som vill lära sig grunderna. Andra har spelat gitarr i många år och vill fördjupa sig inom någon särskild genre. Vad vill du? Vi hjälper dig att komma igång med rätt lärare! Anmäl dig nu och börja när du vill.

Klicka HÄR för att anmäla dig.

Välkommen till Kulturstationen!

 

Gitarrkurs för nybörjare

På Kulturstationen lär du dig grunderna steg för steg, med hjälp av våra pedagogiska lärare. Eftersom kursen består av privatlektioner så baseras undervisningen på din nivå och dina intressen.

Det spelar ingen roll om du är barn, vuxen eller mittemellan, det är aldrig för sent att börja spela. Våra elever är från 5 till 75 år och våra lärare möter dig som individ på din våglängd. Våga prova!

 

Fördjupning inom gitarr

Självklart ger vi också privatlektioner i gitarr för dig som redan spelar och vill fortsätta att utvecklas. Kanske vill du fördjupa dig inom en viss genre eller behärska en ny teknik. Kanske är du självlärd och har några luckor du vill åtgärda. Kanske drömmer du bara om att spela som en gud… Våra lärare guidar dig gärna på din musikaliska resa. Läs mer om Kulturstationens olika gitarrlärare nedan. Om du är särskilt intresserad av jazz har vi också en kurs som fokuserar helt på jazzgitarr (ej för nybörjare). Klicka HÄR för att läsa mer om kursen i jazzgitarr.

 

Målgrupp

Barn från ca sju år, ungdomar och vuxna. Fortsättare och nybörjare är lika välkomna. Inga förkunskaper krävs.

 

Plats

Majorna (Vagnhallen/Klippan) och Mölndal (Lana/Lackarebäcksmotet). 

Obs: Vi har tre olika adresser – Följ alltid den adress som står i din kallelse för att hitta rätt!

 

Dagar

Henrik von Harten – måndag, torsdag i Majorna

Erik Meyer – onsdag i Mölndal

 

 

Priser

Som elev får du en faktura i månaden för fyra undervisningstillfällen per månad. Kursen är fortlöpande och avslutas inte förrän du skickar in en avanmälan via mail. Om du vill avsluta dina individuella lektioner behöver du meddela Kulturstationens kontor via intresse@kulturstationen.com - senast den 15:e varje månad inför den månad som blir din sista med lektioner. Exempel: du säger upp ditt avtal 14/4 och avslutar din kurs sista datumet i maj. 

 

Prisexempel för en månad: 4 lektioner à 30 minuter - 1390 kr

Prisexempel för en månad: 4 lektioner à 45 minuter - 1980 kr

 

 

Lärare

 

Henrik Von Harten (gitarr, elbas)

Henrik von Harten är musiker och musiklärare med många års erfarenhet av undervisning i grundskola, gymnasium, kommunal musikskola, studieförbund och folkhögskola. Han har utbildats på Rockmusiklinjen i Malung samt olika folkhögskolor. Henrik arbetar i olika genrer - från blues och country till rock och metal. 


Erik Meyer (gitarr, elbas)

Erik Meyer är utbildad musiklärare vid Musikhögskolan i Malmö. Men hans musikaliska bana började långt tidigare, från grundskolans musikklasser till estetiskt gymnasium och folkhögskola. Jazzen har alltid legat nära hjärtat och genom sina musikutbildningar har han plockat upp kunskaper inom diverse instrument och genrer. Erik spelar kontrabas, elbas och gitarr. Erik har tidigare arbetat i Kulturskolan och dessutom som ungdomsledare på sommarläger. Han är uppskattad för sin förmåga att undervisa med lyhördhet, och anpassa sig till varje elevs individuella förutsättningar.

 

 

Kontakt

Frågor gällande kurser: intresse@kulturstationen.com

Frågor gällande fakturering: villavulkan@gmail.com

Uppsägning av kurs: intresse@kulturstationen.com

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor i menyn.