Aktiviteter i Mölndal

 

Teatergrupper i Mölndal

I Mölndal erbjuder vi teatergrupper för barn och unga med vår dramapedagog Josefine Ludwig. Välkommen att vara med!

 

Läs mer om grupperna här:

Måndag: Teaterlek för barn 8-10 år – Mölndal

Måndag: Teater för barn 10-12 år – Mölndal

Måndag: Teater för unga 13-16 år – Mölndal

 

Anmäl dig här

 

Musiklektioner i Mölndal

I Mölndal erbjuder vi lektioner i gitarr, elbas och piano för både barn och vuxna. Musiklektionerna är privatlektioner och utgår från varje elevs intresse, önskan och behov. När vill du börja?

 

Läs mer om kurserna här:

Onsdag: Kurs i elbas – Mölndal

Onsdag: Kurs i gitarr – Mölndal

Måndag, torsdag: Kurs i piano – Mölndal

 

Anmäl dig här

 

Lärare i Mölndal

Josefine Ludwig – teater

Josefine är en engagerad teaterlärare med examen från Dramapedagogutbildningen på Västerbergs Folkhögskola. Josefine har bred erfarenhet inom teater och brinner särskilt för improvisation, som hon har fördjupat sig i på 2långs teaterskola. Hon har tidigare undervisat teatergrupper på kulturskolan. Josefine är en energisk ledare som skapar en trygg och inspirerande miljö för sina elever.

 

Erik Meyer – gitarr och elbas

Erik Meyer är utbildad musiklärare vid Musikhögskolan i Malmö. Men hans musikaliska bana började långt tidigare, från grundskolans musikklasser till estetiskt gymnasium och folkhögskola. Jazzen har alltid legat nära hjärtat och genom sina musikutbildningar har han plockat upp kunskaper inom diverse instrument och genrer. Erik spelar kontrabas, elbas och gitarr. Erik har tidigare arbetat i Kulturskolan och dessutom som ungdomsledare på sommarläger. Han är uppskattad för sin förmåga att undervisa med lyhördhet, och anpassa sig till varje elevs individuella förutsättningar.

 

Joel Slott – piano

Joel är en klassisk pianist med omfattande erfarenhet som pedagog och musiker, utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg och Musikkonservatoriet i Falun. Frilansar som kammarmusiker, solist och ackompanjatör. Joels undervisning utgår alltid från elevens nivå, mål och intressen. Både för dig som brinner för klassisk musik och för dig som vill blanda in fler musikstilar som pop, jazz med mera.

 

Vad vill du göra mer i Mölndal?

Vilka aktiviteter saknar du i Mölndal?

Vill du dansa, spela i band, testa fiol, sjunga i kör eller något helt annat?

Hör gärna av dig med förslag!

Kontakta oss på villavulkan@gmail.com