Barndans 6-7 år

 

Kreativ rörelse och dans

Med bas i samtida dans och improvisation leker vi oss igenom rörelsemönster och dansande för att främja fantasi, rörelseutveckling, rumslig förståelse, kroppskännedom och gemenskap. Vi övar på att känna kroppen i rörelse, lära oss dansrörelser och kombinationer samt härmar olika djurs rörelsemönster. Vi rör oss ibland med och ibland utan musik och övar på att vara smidiga när vi rör oss upp och ner från golvet samt faller, balanserar, krälar, kryper, snurrar. Inom lektionen får vi även tid att känna olika delar av vår kropp, lyssna till andetaget och vila mot golvet.


PlatsSockerbruket 27

Antal gånger: 10

Pris: 1500 kr 

Dag och tid: Tisdag kl 17.40-18.25

Start: 3 september 2024

 

På denna kurs deltar barnen utan föräldrar. 

 

>> Anmäl dig här

 

Lärare

Ina Dokmo.

Ina är en lekfull och engagerad danspedagog. Hon undervisar dans för att främja kroppskännedom, självkänsla, gemenskap, lek, kraft, rörelseintelligens och rumslig förståelse.

Ina har dansat sedan tre års ålder genom många olika typer av dans. Hennes utbildningar och arbete som dansare, koreograf och pedagog är mest inom modern och nutida dans, improvisation och somatisk rörelse men hon har även studerat och undervisat jazz, balett och fysisk teater. Ina har jobbat som dansare och pedagog i olika delar av Europa, har en kandidatexamen från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London 2007 och en Masterexamen i koreografi och performativa praktiker från Stockholms Konstnärliga Högskola 2017. Ina har studerat kurser i pedagogik via DOCH och Stockholms Universitet.

 

 

Kontakt

Frågor? Kontakta oss på villavulkan@gmail.com

 

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyn till vänster.