Bli medlem i Villa Vulkan

 

Kulturstationen är en del av Villa Vulkan – en ideell förening som brinner för att fler ska få uppleva och utöva kultur i alla dess former.

 

Vi finns i Göteborg och Mölndal med massor av grupper och kurser för barn och vuxna som vill spela instrument, dansa eller spela teater. 

 

Villa Vulkan vill medverka till en meningsfull fritid och stimulera barn, ungdomar och vuxna till kreativitet och utveckling.

 

Dessutom arrangerar vi konserter och festivaler på Sockerbruket i Majorna. Missa inte vår konsertserie Music in a Circle!

 

Som medlem kan du delta i våra grupper inom teater/dans eller ta lektioner i instrument och sång.

Du kan vara med och forma föreningens arbete med aktiviteter och kulturprogram.

Och så får du extra bra medlemspris på våra konsertbiljetter förstås!  

 

Medlemskap kostar 200 kr per år.

Registrera dig HÄR.

Välkommen till Villa Vulkan!

 

 

Årsmöte 

 

Kulturföreningen Villa Vulkan bjuder in till årsmöte varje vår. Du som är medlem får en kallelse via mail senast 14 dagar innan mötet. På årsmötet har du chans att vara med och påverka. Vi medlemmar bestämmer tillsammans vad föreningen ska göra under det kommande året. Vi kommer bland annat att besluta vilka som ska sitta med i styrelsen, vad vi ska hitta på för aktiviteter och hur vi ska spendera våra pengar. Alla som har betalat medlemsavgift för aktuellt år har rösträtt på mötet. Medlemmar har också rätt att lämna förslag till årsmötet (motioner). Skicka din motion till villavulkan@gmail.com. Välkommen!

 

Dokumenten från årsmötet 2024 kan du läsa här.