Fiol - Individuell undervisning

 

 

Kursinformation

Vi har fiolkurser både för nybörjare och för dig som kan grunderna och vill komma vidare i ditt spel. Undervisningen erbjuder grundläggande kunskap inom fiolspel till mer avancerad nivå - lektionerna formas efter dina förkunskaper. Du tar med dig din egen fiol. Anmäl dig här.

 

Plats

Majorna, Göteborg. Närmsta hållplats är Vagnhallen Majorna.

Obs: Vi har tre olika adresser – Följ alltid den adress som står i din kallelse för att hitta rätt!

 

Dagar

Torsdag

 

Priser

Som elev får du en faktura i månaden för fyra undervisningstillfällen per månad. Kursen är fortlöpande och avslutas inte förrän du skickar in en avanmälan via mail. Om du vill avsluta dina individuella lektioner behöver du meddela Kulturstationens kontor via intresse@kulturstationen.com - senast den 15:e varje månad inför den månad som blir din sista med lektioner. Exempel: du säger upp ditt avtal 14/4 och avslutar din kurs sista datumet i maj. 

 

Prisexempel för en månad: 4 lektioner à 30 minuter - 1390 kr

Prisexempel för en månad: 4 lektioner à 45 minuter - 1980 kr

 

Lärare

Johanna Gardström 

Violinist som flyttade till Göteborg 2019 för att läsa en kandidat i klassisk musik på Högskolan för Scen och Musik. Där studerade hon under Marja Inkinen-Engström, stämledare i Violin 2 i GSO. Hon har tidigare studerat på Bollnäs Folkhögskola och Musikhögskolan Ingesund. Hösten 2022 läser hon stråkmetodik för Päivikki Wirkkala-Malmqvist, ordförande i Svenska Suzukiförbundet. Hennes huvudinriktning är klassisk musik, men hon använder också andra genrer i sin undervisning.