Barndans 2-3 år

 

Kreativ rörelse och dans

På kursen Barndans får barn i åldern 2-3 år dansa tillsammans. Vi främjar fantasi, spontanitet och dansande med inspiration från sagornas värld. Under lektionens gång varvar vi att läsa en inspirerande bok med att leva oss in i berättelsen och måla ut den i hela rummet med lekfull rörelse. Vi kanske krälar, kryper, rullar, böjer, sträcker, balanserar, hoppar, snurrar, flyger. Vi jobbar med fantasi, improvisation och lek med och utan musik. I slutet gör vi en nedvarvning där barnen får landa och vila. Välkommen att börja dansa med oss!


PlatsSockerbruket 27

Antal gånger: 10

Pris: 1500 kr 

Dag och tid: Tisdag kl 16.00-16.45

Start: 3 september 2024

 

På denna kurs är föräldrar välkomna.

För att de yngsta barnen ska känna sig trygga är föräldrar välkomna att sitta med i rummet. Efterhand kanske du ser att ditt barn klarar sig bra på egen hand, eller att barnet blir distraherad av din närvaro. Då går det bra att lämna rummet och sitta utanför. Vi möter barnen med lyhördhet och tar det som det kommer under kursens gång. 

 

>> Anmäl dig här

 

Lärare

Ina Dokmo.

Ina är en lekfull och engagerad danspedagog. Hon undervisar dans för att främja kroppskännedom, självkänsla, gemenskap, lek, kraft, rörelseintelligens och rumslig förståelse.

Ina har dansat sedan tre års ålder genom många olika typer av dans. Hennes utbildningar och arbete som dansare, koreograf och pedagog är mest inom modern och nutida dans, improvisation och somatisk rörelse men hon har även studerat och undervisat jazz, balett och fysisk teater. Ina har jobbat som dansare och pedagog i olika delar av Europa, har en kandidatexamen från Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London 2007 och en Masterexamen i koreografi och performativa praktiker från Stockholms Konstnärliga Högskola 2017. Ina har studerat kurser i pedagogik via DOCH och Stockholms Universitet.

 

 

Kontakt

Frågor? Kontakta oss på villavulkan@gmail.com

 

 

 

 

Läs gärna våra anmälningsvillkor - finns i menyn till vänster.