Instrument- och sånglektioner

Välkommen till Kulturstationen!
Fritid, kultur och kreativitet i Göteborg och Mölndal.

Vi erbjuder individuell undervisning i instrument och sång i Majorna samt i Mölndal. Vi har löpande anmälan under året, så du kan börja när du vill. Du anmäler dig via detta formulär. Vi är stolta över våra pedagoger som undervisar på Kulturstationen och tror och hoppas att du kommer trivas hos oss! Du hittar mer detaljerad information om alla kurser i menyn. Nedan hittar du generell information om vårt upplägg och undervisning.


Schema

Våra kurser i instrument och sång består av privatlektioner. Det innebär att undervisningen anpassas till dig, din nivå och dina intressen. Du tar lektion en gång i veckan under terminerna. Varje vecka samma dag, tid och lärare. Mellan lektionerna har du hemuppgifter att öva på.

 

Instrument

Du behöver ha ett eget instrument hemma att öva på hemma. Du tar med ditt eget instrument till lektionen (fiol, jazzgitarr, gitarr, elbas). På lektion i piano, trummor och sång behöver du inte ta med något. 

 

 

Åldrar

 

Våra elever är både barn och vuxna. De flesta kurser passar från ca sju år. Några kurser riktar sig till vuxna. Läs mer om varje kurs i menyn.

 

Frånvaro

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda ersättningslektioner då elever varit frånvarande för tillfällig sjukdom, resa eller annat. Detta innebär att du betalar för de tillfällen du missar. Om läraren får förhinder och behöver ställa in en lektion erbjuder vi alltid en ersättningslektion i första hand, i andra hand gör vi avdrag på fakturan.

 

Vill du säga upp din plats?

Om du vill säga upp din plats behöver du göra det senast den 15:e varje månad inför den månad du vill avsluta. 

Exempel: Du säger upp din plats 15 september och tar lektioner fram till sista oktober.

 

Skicka din uppsägning till intresse@kulturstationen.com.

 

Terminstider 2024

Vårtermin 15 januari – 9 juni*

Hösttermin 18 augusti  15 december*

Lovdagar med uppehåll för all undervisning:

Torsdag 6 juni 

Höstlov: 28 oktober – 3 november (v. 44) 

*I din kallelse ser du vilket start- och slutdatum som gäller för just dig.

Vi har uppehåll alla röda dagar och skollov. Vi har inte uppehåll i samband med att skolorna har studiedag, k-dag eller klämdag.

 

Priser och medlemsavgift

Se prisexempel under respektive instrument i menyn.

Villa Vulkan är en förening och därför tillkommer en medlemsavgift á 200 kr per år. 

 

 

Har du fler frågor? 

 

Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss på villavulkan@gmail.com